diumenge, 19 de desembre del 2010

Clot de Galvany

El dia 17 de desembre, els meus companys i jo, vam anar al clot de Galvany a fer una visita guiada, i Eugènia va dir que teniem que recollir informació sobre aquest lloc. Doncs, a continuació vorem tota l'informació què he arreplegat:

És al baix Vinalopó, entre Santa Pola i Elx. Es troba al litoral, nord-oest del riu Vinalopó. El seu nom ve de forat de Galvany. Ja que Clot= Forat, i Galvany seria una paresona que poseïa moltes terres. Ocupa 366,31 ha. Disposa d'un centre d'informació per als visitants, aules de la naturalessa i itineraris.
És l'exemple típic de diferents ecosistemes que tenen una flora i fauna amb varietats. De fauna podem destacar: la rosseta, l'oroval, l'ànec capblanc i el roget, granotes verdes, tòtils. Motes aus migratòries descansen ací per a reposar cap al seu viatge a Àfrica. De flora podem mencionar èspecies autòctones i alòctones, com és el cas de les palmeres. S'ha de destacar la presència de l'eucaliptus (pot produir foc), atmetlers, herba, diferents arbustos...
Actualment hi ha un fort impacte medioambiental dels èssers humans cap al paratge natural, ja que les contruccions d'edificis estàn molt prop d'ell.

dilluns, 13 de desembre del 2010

Ressenya de la Mirada D'Al-Azraq!

Hola amiguets, com va la cosa? Be? Doncs, a partir de hui anirà molt millor perquè ja pots consultar la resenya de la mirada d'Al-Azraq! Si com sents. Obtindràs la resenya en un segon! veieu que fàcil? La resenya està en Google Docs, per tant teniu que posar el vostre compte de gmail per veure la resenya. Si ja estàs al teu compte de gmail s'obrirà automàticament per a que el visualitzeu. Espere que vos agrade!!!!!

divendres, 3 de desembre del 2010

Violència de gènere



A aquest video parla del la violència de gènere. Podem distinguir tre tipus de violència de gènere:
Física
Psicològica
Sexual
Podem afirmar que la violència de gènere no afecta exclussivament a les dones. A més la majoria d'homes no són violents.
Segons el video, un home socialment respectat seria capaç de maltractar a una dona.
La violència domèstica suposa:
Maltractament físic i psicològic.
Existeixen diferents formes de violència segons les diferents cultures.
L'opinió de la dona ha de tindre els mateixos drets que la de l'home.
A vegades, els homes que maltracten tant en casa, també ho solen fer al carrer, si són molt violents.
La majoria de les persones que abusen sexulament són ambdues per igual.

L'OPINIÓ:
El missatge principal que ens vol transmetre aquest video, és que avui en dia, molts homes, "furten la vida" a les dones. S'escolten pensaments terribles per part de l'home. La intrepretació de l'aixeta d'aigua m'ha semblat molt adequada perquè el reflecteix molt be

divendres, 26 de novembre del 2010

Quin llibre m'estic llegint?


Hola, m'estic llegint el llibre que va demanar Eugènia de les mirades d'Al-Zaraq.
Fins ara està molt interesant. Quan tinga totes les dades que cal i quan m'el acabe de llegir el posaré en l'apartat de resenyes.
Adèu amiguets!

Una batalla medieval per conquerir una ciutat omple la terra de devastació i mort, pero... queda viva una maledicció. Més de set-cents anys després, l’Anna i el Roger potser han trobat allo que mal no havien d’haver buscat i el malson ha despertat. Màgia, mort, traïció, mapes i enigmes.
La recerca ha començat. Però, estan realment preparats els nostres protagonistes per saber que s’amaga rere la mirada d’Al-Azraq?
Ho descobrirem si el llegim...

divendres, 5 de novembre del 2010

Benvinguts!!!! :)

Hola, com veieu hi ha poques cosetes: ipod, visites i temperatura. Al llarg de la setmana aniréposant moltissimes mescoses.
Ah i abans de que se me oblide. En L'Ipod hi ha algunes cançons en valencià.
El grup s'anomena Bajoqueta Rock. Les cançons estan pel final, més o menys.
Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Javi Gombao®