dimecres, 12 de gener del 2011

Et presentem la nova pàgina web de valencià.

A NASCUT UNA NOVA GENERACÍO D'APRENDRE VALENCIÀ. FES CLICK ACÍ
Aquesta pàgina està destinada a posar coses que no es poden fer al blog. Per tindre més informació puntxa a l'enllaç que apareix acontinuació. Ací vegeu algunes finestres obertes de la nova pàgina web.Aquesta pàgina web està destina a fer les següents tarees:

Descàrrega d'arxius: podeu descarregar-vos els treballs realitzats durant tot el curs

Registrar-vos: podeu colaborar aportant idees, discusions, penjar arxius

Videoteca: secció destinada a veure TOTS els videos de classe del curs, sense necessitat de tardar en buscar-lo

Per més informació ves-hi a la pàgina!!!!

dilluns, 3 de gener del 2011

Llei Antitabac: Per què seguim fumant?

Ja sabeu que ahir, dia 2 de gener, es va prohibir fumar en bars i restaurants. I això ha donat moltes crítiques per part de les persones majors i els cambrers. i la pregunta és: Per què seguim fumant?
La resposta a aquesta pregunta és molt simple: les advertencies dels cartonets contra l'ús del tabac haurien de espantar a quasevol èsser humà. Però hi ha molt més que això.
En alguns estudis es va descobrir que aquestes amenaçes sols consegueixen activar la zona cerebral que provoca ansia, sensació de recompensa i addicció, per el que inciten a fumar més.
A més, les marques fan trampes en quant la publicitat explícita. Eixa mateixa zona cerebral "s'incendia" molt més que amb la visió d'un Ferrari roig o uns vaquers que amb l'emblema de Marlboro, i abant el desert o un camell que com a la paraula Camel.
La imatge del camell et provoca més ansia de cigarret que aquest paquet.




Llicència de Creative Commons Aquesta obra està subjecta a una llicència de Javi Gombao®